Diners & Buffetten

De diners kunnen geserveerd worden voor gezelschappen vanaf 20 personen. Op vrijdag – en zaterdagavond is Slavante uitsluitend beschikbaar voor complete avondarrangementen (diner, buffet of barbecue met drankarrangement) vanaf 50 personen.

Wij hebben een aantal diners voor u samengesteld; ervan uitgaande dat voor het hele gezelschap hetzelfde menu gekozen wordt. Vanzelfsprekend kunnen wij de diners, buffetten en barbecues aanpassen aan uw persoonlijke wensen.


Menu d’n Observant € 27,00

  • Pomodorisoep met croutons
  • Varkenshaasje met grotchampignons
  • of
  • Zalmfilet met dille-saus
  • Dame Blanche

Menu Wamsteker € 30,00

  • Salade met gerookte kalfspastrami met truffelmayonaise
  • Waterkerssoep
  • Entrecote met zachte pepersaus
  • of
  • Kabeljauwfilet met witte wijn saus en garnaaltjes
  • Chocolade moulleux met roomijs

Menu St. Pieter € 37,50

  • Amuse van het huis
  • Rundercarpaccio met garnituur
  • Kervelsoep met pernod
  • Tournedos met rode port saus
  • Dessert ‘Grand Slavante’

Barbecue
Op zomerse avonden presenteren wij op het terras van Slavante onze barbecue, die het begrip “Buitengoed” vanzelfsprekend in alle mogelijke betekenissen eer aan doet. Wij serveren een barbecue voor groepen vanaf 40 personen.

Barbecue Mont Lucis € 34,00

  • Gemarineerde entrecote
  • Barbecueworstje
  • Kipspiesje
  • Zalmfilet
  • 3 soorten salades
  • 3 soorten sausjes
  • Stokbrood
  • Frietjes

Buffetten
Voor gezelschappen van minimaal 40 personen.

Tapasbuffet € 31,50 (een parade van allerlei kleine hapjes)
Koud:

  • Rolletjes Serranoham met meloen
  • Ansjovis met knoflook en peterselie
  • Gebakken kippenvleugeltjes
  • Assortiment van Spaanse ham- en worstsoorten
  • Chorizoplakjes met artisjokken
  • Dadels gevuld met roomkaas
  • Gevulde peppadews en diverse tapenades
  • Zalmrolletjes met ricotta (gerookte zalm opgerold met ricotta en basilicum)
  • Aardappelsalade met olijven en zongedroogde tomaten
  • Salade caprese (tomaat, basilicum en mozerella)
  • Aioli, ciabatta en foccacia.

Warm:

  • Sowieso een aardappelgerecht
  • en (keuze uit 2 gerechten, vooraf te bepalen)
  • Mini gehakballetjes in tomatensaus of
  • Malse kipstukjes met piri-piri saus of
  • Gemarineerde visspiesjes


Sint Pieters Boeren Buffet € 32,00
Koud:

  • Boerenpaté met sauce monegask
  • Seizoenspaté
  • Eigen gemaakt gehakt brood met grove mosterd
  • 2 soorten ‚charcuterie locale’
  • Hamrolletjes met asperges
  • Gerookte zalm
  • Gerookte makreel
  • Gemengde boerensalade met croutons en yoghurtdressing
  • Huisgemaakte ‚koude schotel’
  • Komkommersalade
  • 3 verschillende broodsoorten
  • Roomboter en kruidenboter

Warm:

  • Mini beenhammetje in Limburgse mosterdsaus of
  • Vooraf een seizoenssoep

Buffet Nostalgique € 34,00
Koud:

  • Ardennerham met meloen
  • Carpaccio van rosbief met rucola, tomaatjes en ‘Old Amsterdammer’
  • Gerookte zalm met mosterd en dille
  • diverse soorten makreel
  • Tomaatjes gevuld met krab
  • Garnalensalade met bieslook, appel en augurk
  • Groene gemengde salade
  • Vegetarische pastasalade
  • Witlofsalade met walnoten en peer
  • Romige cocktailsaus en kerriesaus
  • Kruidenboter en roomboter
  • Assortiment van broodsoorten

Warm:

  • Sowieso een aardappelgerecht en groenteratatouille
  • en (keuze uit 2 gerechten, vooraf te bepalen)
  • Parelhoenfilet in port/roomsaus
  • Boeuf Stroganoff
  • Kalfsmedaillon met pepersaus
  • Varkenshaasje met Kannerberg-grotchampignons
  • Gepocheerde kabeljauw in zachte mosterdsaus
  • Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus


Banchetto Casino Slavante del San Pietro € 35,50
Bij ontvangst staan al op de tafels: etagères met ciabatta, foccacia, olijven, tortillachips en salsasaus.
Koud:

  • Parmaham met meloenrolletjes
  • Gemengde salade met peer, walnoot en Gorgonzola
  • Tomaat/komkommersalade met rode uien-ringen
  • Plateau van Italiaanse vleeswaren
  • Tijgergarnalen in knoflookmarinade
  • Pastasalade met kip en pesto
  • Salade caprese
  • Tapenades
  • Diverse broodsoorten

Warm:

  • Varkenshaasje met een saus van champignons, ham en paprika
  • Zalmfilet met een saus van kappertjes en cherry-tomaatjes
  • Gevulde canneloni met een tomatensaus en kaas
  • Gegratineerde venkel met een kaas/roomsaus

Optioneel:

  • tiramusi met stracciatella ijs € 4,00


Dessertbuffet € 9,50
Buffet is prima uit te breiden met dit dessert;

  • Assortiment van 4 verschillende kaassoorten
  • Noten
  • Druiven
  • Roggebrood en stokbrood.
  • Maar ook een parade van verschillende zoetigheden en ijs met fruit

Samenstelling van de menu’s en buffetten kunnen enigszins wijzigen cq aangepast worden naar wens met het wisselen van de seizoenen.