Kerstdiner
-het diner voor 1ste kerstdag is reeds volgeboekt-
Op 1e kerstdag 25 december en 2e kerstdag 26 december 2018 serveren wij onderstaande gerechten tussen 18.00 en 20.30 uur (reservering noodzakelijk).
Amuse van ’t huis
Voorgerechten
Wildbouillon € 6,50
Rundercarpaccio op de traditionele wijze € 9,25
Konijnenpaté met een vleugje abdijbier op toast,
hierbij serveren wij een klein glaasje abdijbier € 10,75 Zalmtartaartje met een rucola-crème € 9,25
Salade Blokbreker (met spekjes, noten, rozijnen en een gegratineerd Val Dieu kaasje)
in kleine uitvoering € 9,50 of als maaltijdsalade € 15,50Alle voorgerechten met brood, roomboter en kruidenboter
Hoofdgerechten
Vlees
Limburgs ‘Zoer Vleis’ (zoals het hoort …) € 16,00
Tèddevoo, de Slavante variant van dit Maastrichtse volksgerecht € 15,50 Kalfsentrecote met een champignonsroomsaus € 22,95 Hertenbiefstuk met een rode wijnsaus € 24,95
Vis
Snoekbaarsfilet met een dille-saus € 18,50
Vegetarisch
Pasta met een mix van groentjes in roomsaus € 15,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend aardappel en groentegarnituur
Nagerechten
Dame Blanche € 5,95
Kersttrifle € 6,25
Kaasbordje met 3 kaasjes en een glaasje port € 8,50
Koffie ‘Slavante’ met likeur, Mesteechter steerkes en een toefje slagroom € 5,85
Kindermenu
Tomatensoep
Frietjes met snack naar keuze, appelmoes en mayonaise Kerst-ijsje met surprise € 12,50
Voor deze kerstmenu’s dient u vooraf te reserveren en circa één week voorafgaand de menukeuze door te geven.
Graag ook tijdig de allergiën doorgeven
.